Hyppää pääsisältöön
Etusivu foodlibr
  • Suosituin sisältö
  • Info
    • Foodlibr.fi
    • ‎Ohjeet
    • Tietosuojaseloste
    • Yhteydenotto
  • Kirjaudu
  • Rekisteröidy

Jänisburger

Ensisijaiset välilehdet

  • Näkymä(aktiivinen välilehti)
  • Linkitykset

Olet täällä

  1. Kokki kolmetoistamiljoonaisen riistareseptit
  2. Jänisreseptejä
  3. Jänisburger
Käyttäjän Valurauta kuva
Su, 02/13/2022 - 10:35 Valurauta
30 min
0
Ei äänestetty
Annoskoko: 
8 hlö
Reseptiainekset: 
700-800 g jauhettua jäniksenlihaa
300 g rasvaista porsasta, tai pekonia
Persiljaa
Timjamia
1 valkosipulin kynsi
50 gr leivänmurua (valkoista)
Mustapippuria
2 tl suolaa
Hyppysellinen chiliä (valinnainen)
8 tomaattia
Oliiviöljyä tai voita paistamiseen
Tuoretta vesikrassia (tai salaattia)
Majoneesia
250 g sinihomejuustoa
8 burger-sämpylää
Reseptilähde: 
Delicious, Gill Meller
Ruokakulttuuri: 
Yleinen
Reseptiluokittelu: 
Riistareseptit
Jänisreseptit
Hampurilaisreseptit

Kokeile erilaista burger-reseptiä näiden jänishampurilaisten kanssa, jotka tarjoillaan vesikrassimajoneesin, sinihomejuuston ja hitaasti paahdettujen tomaattien kanssa.

Reseptin alkuperäinen kehittäjä Gill sanoo: "En ymmärrä, miksi emme syö enemmän jänistä. Se on yksi parhaimmanmakuisista ja kestävimmistä lihoista..."

Jos haluat tehdä vähemmän hampurilaisia, skaalaa aineksia pienemmäksi.

Valmistus

Laita uuni lämpiämään 150°C asteeseen.

Uunin lämmitysaikana laita kaikki hampurilaispihvin ainekset, eli lihat, persilja, timjami, valkosipuli suola, pippuri ja chili kulhoon. Sekoita sekoita käsin 1-2 minuuttia, jotta koostumus on sopiva pihveiksi. Muotoile 8 pihviä, paksuudeltaan n. 2 cm. Voit laittaa pihvit väliaikaisesti viileään.

Puolita tomaatit ja laita ne leikkauspuoli ylöspäin uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla ja lorauta päälle oliiviöljyä, tai nokare voita. Laita uuniin ~1 tunniksi.

Ota puolet vesikrassista (tai salaatista) ja poista kaikki todella paksut varret, leikkaa veitsellä hienoksi ja sekoita sitten majoneesin kanssa.

Paista pihvit ​​grillissä tai paksupohjaisessa paistinpannussa 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Kun ne ovat melkein valmiita, murskaa sinihomejuusto pihvien päälle ja anna sulaa hieman.

Tarjoilua varten laita jokaiseen sämpyläpohjaan kourallinen tuoretta vesikrassia, aseta pihvi ja lisää lusikallinen vesikrassimajoneesia sekä lopuksi paahdetut tomaatin puolikkaat

  • twitter
  • facebook
  • print
  • pinterest

Kirjan navigaatio

  • ‹ Jänisreseptejä
  • ylös
  • Riekkomiehen jänispata ›
  • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjan reseptit

  • Jänisreseptejä
    • Jänisburger
    • Riekkomiehen jänispata

Artikkelit

Drinkkilasien tyypit
Naudan ja muiden ruhojen osat
Lihan mureuttaminen
Erilaiset sokerit makeutusaineena
10 tärkeää keittiövälinettä ruoan valmistukseen

Uusimmat kommentit

  • Oma arvio 8 kuukautta 1 viikko sitten
  • Vahva suositus 9 kuukautta 3 viikkoa sitten
  • Kyllä on nannaa 3 vuotta 6 päivää sitten
  • Hyvää on 3 vuotta 6 päivää sitten
  • Lapin leipä 3 vuotta 11 kuukautta sitten
  • Hyvä pizza 4 vuotta 6 kuukautta sitten
  • Vahva 4 vuotta 6 kuukautta sitten
  • Peruskastike tulistamiselle 4 vuotta 6 kuukautta sitten

© foodlibr.fi