Kokeile erilaista burger-reseptiä näiden jänishampurilaisten kanssa, jotka tarjoillaan vesikrassimajoneesin, sinihomejuuston ja hitaasti paahdettujen tomaattien kanssa.
Reseptin alkuperäinen kehittäjä Gill sanoo: "En ymmärrä, miksi emme syö enemmän jänistä. Se on yksi parhaimmanmakuisista ja kestävimmistä lihoista..."
Jos haluat tehdä vähemmän hampurilaisia, skaalaa aineksia pienemmäksi.
Valmistus
Laita uuni lämpiämään 150°C asteeseen.
Uunin lämmitysaikana laita kaikki hampurilaispihvin ainekset, eli lihat, persilja, timjami, valkosipuli suola, pippuri ja chili kulhoon. Sekoita sekoita käsin 1-2 minuuttia, jotta koostumus on sopiva pihveiksi. Muotoile 8 pihviä, paksuudeltaan n. 2 cm. Voit laittaa pihvit väliaikaisesti viileään.
Puolita tomaatit ja laita ne leikkauspuoli ylöspäin uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla ja lorauta päälle oliiviöljyä, tai nokare voita. Laita uuniin ~1 tunniksi.
Ota puolet vesikrassista (tai salaatista) ja poista kaikki todella paksut varret, leikkaa veitsellä hienoksi ja sekoita sitten majoneesin kanssa.
Paista pihvit grillissä tai paksupohjaisessa paistinpannussa 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Kun ne ovat melkein valmiita, murskaa sinihomejuusto pihvien päälle ja anna sulaa hieman.
Tarjoilua varten laita jokaiseen sämpyläpohjaan kourallinen tuoretta vesikrassia, aseta pihvi ja lisää lusikallinen vesikrassimajoneesia sekä lopuksi paahdetut tomaatin puolikkaat
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Uusimmat kommentit