Tämä resepti sopii kastikkeeksi, tai lihan glaseeraukseen. Erinomainen esimerkiksi riistalle. Skaalaa reseptiä tarvittaessa henkilömäärän mukaan.
Lue resepti läpi ennen valmistamista.
Valmistusohje
Kuumenna levy ja sekoita vaahterasiirappi ja balsamico kattilassa. Lisää sitten loput mausteet, mukaan lukien lihaliemikuutio tai lihaliemi. Tarvittaessa lisää tilkka vettä, jos käytät lihaliemikuutiota ja se ei ala sulamaan riittävästi. Kuumenna seosta niin kauan, että siitä tulee hitaasti juoksevaa tasaista kastiketta.
Voit glaseerata lihan pinnan, tai käyttää sitä suoraan kastikkeena. Tämä on taatusti herkullista!
Kastiketta voi myös soveltaa:
Muunnokset
Kastikepohjan muunnokset, jotka ovat myös erittäin maistuvia.
- Tärkkelys, lisää esim. maissitärkkelystä paksumman koostumuksen aikaansaamiseksi
- Maissiviski ts. bourbon
- Chipotle, joka sopii erinomaisesti vaahterasiirapin ja maissiviskin kanssa
Sovella reseptiä, mutta varmista, että koostumus säilyy tasaisena ja hitaasti juoksevana!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Uusimmat kommentit