Hyppää pääsisältöön
Etusivu foodlibr
  • Suosituin sisältö
  • Info
    • Foodlibr.fi
    • ‎Ohjeet
    • Tietosuojaseloste
    • Yhteydenotto
  • Kirjaudu
  • Rekisteröidy

Paloma

Ensisijaiset välilehdet

  • Näkymä(aktiivinen välilehti)
  • Linkitykset
Käyttäjän Jefe kuva
Pe, 04/30/2021 - 23:11 Jefe
5
Keskiarvo (1 ääni)
Annoskoko: 
1
Reseptiainekset: 
4 cl tequila blanco
4 cl verigreippimehua
4 cl kivennäisvettä
2 cl limemehua
1 cl agavesiirappia
Hienoa merisuolaa
Verigreippi- tai limeviipaleita
Reseptilähde: 
Meksiko
Reseptiluokittelu: 
Drinkkireseptit

Valmistus

Paloma on maailmanlaajuisesti kuuluisan margaritan sukulainen, joka on sen alkuperämaassa Meksikossa suositumpi. Reseptissä on tärkeintä ainesten kunnollinen sekoittaminen. Muuten reseptin aineksia voi muokata maun mukaan.

Reseptin yleisin muunnos on kivennäisveden ja agavesiirapin korvaaminen greippilimonadilla. Kuitenkin kivennäisveden ja agavesiirapin etuna on, että makeutta voi säätää maun mukaan muuttamalla siirapin määrää.

Lisää halutessa lime- tai greippiviipaleita.

Kuten margaritassa, palomassa voi lisätä suolaa lasin reunukseen. Lisää hienoa merisuolaa lautaselle, sivele lasin reuna lime- tai greippimehulla ja pyöräytä suolassa.

Täytä lasi jäillä. Sekoita muut ainekset ravistimessa ja kaada lasiin.

  • twitter
  • facebook
  • print
  • pinterest
  • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Artikkelit

Drinkkilasien tyypit
Naudan ja muiden ruhojen osat
Lihan mureuttaminen
Erilaiset sokerit makeutusaineena
10 tärkeää keittiövälinettä ruoan valmistukseen

Uusimmat kommentit

  • Oma arvio 8 kuukautta 1 viikko sitten
  • Vahva suositus 9 kuukautta 3 viikkoa sitten
  • Kyllä on nannaa 3 vuotta 5 päivää sitten
  • Hyvää on 3 vuotta 5 päivää sitten
  • Lapin leipä 3 vuotta 11 kuukautta sitten
  • Hyvä pizza 4 vuotta 6 kuukautta sitten
  • Vahva 4 vuotta 6 kuukautta sitten
  • Peruskastike tulistamiselle 4 vuotta 6 kuukautta sitten

© foodlibr.fi