Pe, 04/30/2021 - 23:11
Jefe
(1 ääni)
Annoskoko:
1
Reseptiainekset:
4 cl tequila blanco
4 cl verigreippimehua
4 cl kivennäisvettä
2 cl limemehua
1 cl agavesiirappia
Hienoa merisuolaa
Verigreippi- tai limeviipaleita
Reseptilähde:
Meksiko
Reseptiluokittelu:
Valmistus
Paloma on maailmanlaajuisesti kuuluisan margaritan sukulainen, joka on sen alkuperämaassa Meksikossa suositumpi. Reseptissä on tärkeintä ainesten kunnollinen sekoittaminen. Muuten reseptin aineksia voi muokata maun mukaan.
Reseptin yleisin muunnos on kivennäisveden ja agavesiirapin korvaaminen greippilimonadilla. Kuitenkin kivennäisveden ja agavesiirapin etuna on, että makeutta voi säätää maun mukaan muuttamalla siirapin määrää.
Lisää halutessa lime- tai greippiviipaleita.
Kuten margaritassa, palomassa voi lisätä suolaa lasin reunukseen. Lisää hienoa merisuolaa lautaselle, sivele lasin reuna lime- tai greippimehulla ja pyöräytä suolassa.
Täytä lasi jäillä. Sekoita muut ainekset ravistimessa ja kaada lasiin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Uusimmat kommentit