Hyppää pääsisältöön
Etusivu foodlibr
  • Suosituin sisältö
  • Info
    • Foodlibr.fi
    • ‎Ohjeet
    • Tietosuojaseloste
    • Yhteydenotto
  • Kirjaudu
  • Rekisteröidy

Juustoinen perunakeitto

Ensisijaiset välilehdet

  • Näkymä(aktiivinen välilehti)
  • Linkitykset
Käyttäjän Valurauta kuva
Pe, 05/14/2021 - 17:37 Valurauta
0
Ei äänestetty
Annoskoko: 
4-6
Reseptiainekset: 
1 ltr kanalientä
1 ltr perunakuutioita
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1/4 tl paprikamaustetta
200 gr kermajuustoa
Reseptiluokittelu: 
Keittoreseptit

Kermajuustoinen perunakeitto, joka sopii nautittavaksi sellaisenaan tai alkuruoaksi.

Valmistus

Sekoita perunat, liemi ja mausteet keskenään, mutta älä vielä juustoa.

Keitä keskilämmöllä, kunnes perunat ovat pehmeitä. Murskaa hieman perunoita, jotta keitto sakenee. Älä kuitenkaan muussaa.

Alenna lämpöä.

Lisää juusto ja sekoita, kunnes juusto sulaa.

Anna hieman hautua ja keitto on valmista.

Annostele lautaselle ja ripottele päälle haluttaessa esimerkiksi hieman persiljaa ja kinkku- tai kanamuruja.

  • twitter
  • facebook
  • print
  • pinterest
  • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Artikkelit

Drinkkilasien tyypit
Naudan ja muiden ruhojen osat
Lihan mureuttaminen
Erilaiset sokerit makeutusaineena
10 tärkeää keittiövälinettä ruoan valmistukseen

Uusimmat kommentit

  • Oma arvio 8 kuukautta 2 viikkoa sitten
  • Vahva suositus 9 kuukautta 3 viikkoa sitten
  • Kyllä on nannaa 3 vuotta 6 päivää sitten
  • Hyvää on 3 vuotta 6 päivää sitten
  • Lapin leipä 3 vuotta 11 kuukautta sitten
  • Hyvä pizza 4 vuotta 6 kuukautta sitten
  • Vahva 4 vuotta 6 kuukautta sitten
  • Peruskastike tulistamiselle 4 vuotta 6 kuukautta sitten

© foodlibr.fi