Resepti sopii luulliselle kanalle, mutta erinomaisesti myös kanille tai nuorelle jänikselle.
Valmistusohjeet
Laita luulliset kananlihat sopiviin osiin pilkottuna ja muut osat patapannulle. Lisää 3 ruokalusikallista öljyä. Laita keskilämmölle ja paista, kunnes kana muuttuu kullanruskeaksi.
Kääntele kananpaloja välillä samalla kun kuorit ja viipaloit sipulin, puolitat tomaatit, viipaloit chilin pituussuunnassa (poista siemenet). Lisää pannulle nämä, sekä myös laakerinlehdet pähkinät, neilikka ja viini. Kaada myös 350 ml vettä, kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
Kaada tämän jälkeen joukkoon balsamico ja lisää hunaja. Keitä vielä 30 minuuttia tai kunnes liha on pehmeää ja mureaa ja neste on muuttunut tummaksi, paksuksi, maukkaaksi päällysteeksi, välillä sekoittaen.
Tarjoile sellaisenaan esimerkiksi pastan ja leivän kanssa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Uusimmat kommentit